İklim Krizi Gerçektir Etkinliği

Başka bir gezegen yok! İklim krizi her geçen gün dünyamızın kapısını şiddetle çalarken, İklim Krizi farkındalığı yaratma uğraşımız 2 senedir devam ediyor. Bugün de bu çabamız, başta ortaokul öğrencilerimizin çizdiği resimlerden oluşan iklim krizi sergimiz, iklim krizi parkurumuz ve çeşitli atölye çalışmalarıyla gerçekleşti. Bu kıymetli,  Kültürel Miras, Fen Bilgisi Öğretmenliği Toplulukları, MEB, Eğitim Fakültesi Dekanlığı ve Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü ortaklığı bize gösterdiki biz Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesinin öğretmen adayları iklim krizi farkındalığını başta okullarımıza, çocuk vatandaşlara indirmek sonra da yaşamımıza dönüştürmek, geleceğimizi, gelecek kuşakları ve yaşamları korumak adına büyük bir azim içinde ve sorumluluğumuzun farkındayız. Bugün gerçekleşen etkinliğimize gösterilen büyük ilgide bunun bir kanıtı niteliğinde. İklim Krizi gerçektir etkinliği ziyaret ederek İklim Krizine Sakarya Üniversite’sinin güçlü ve aksiyon alma hedefli bakış açısını da ortaya koyan Sayın Rektör yardımcımız Prof.Dr.Özer Köseoğlu’na Sayın Dekanımız Prof.Dr.Rüştü Yeşil’e sayın Dekan Yardımcılarımız Doç.Dr.Hilal İlknur Tunçeli ve Doç.Dr.Eyüp Çelik, Akademik Başkanımız Arş.Gör.Dr.Mehmet Uymaz ve Topluluk Danışmanımız Arş.Gör. Yiğit Cebeci, ve tüm Kültürel Miras Öğrenci Topluluğuna teşekkürlerimizi sunuyoruz. Değişim elimizde!